INSCHRIJVEN

Beste ruitervrienden,

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de hippische rally Eersel-Postel-Eersel op de tweede zondag van oktober. Onder elke rubriek vind u een link waarmee u naar het inschrijf formulier gaat.

Tijdig inschrijven

De inschrijving is ieder jaar geopend vanaf 15 september tot uiterlijk de EERSTE zondag van oktober. Houd onze Facebook pagina of deze website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief wanneer de inschrijving geopend is. Voor aanmelding van onze nieuwsbrief klik op de knop onder aan deze pagina.

Inschrijven voor de rally

Meedoen met de Eersel – Postel rally kan in verschillende rubrieken zo kan elke paarden liefhebber genieten van deze mooie rally. Van jong tot oud, van ervaren rally rijder tot beginner en van koudbloed tot warmbloed.

Voor de inschrijving dient u een aantal stappen te doorlopen alvorens de inschrijving definitief is. U start de inschrijving door een van de onderstaande rubrieken te selecteren.
Via de inschrijf knop van de gewenste rubriek wordt u doorgestuurd naar een formulier met vragen over de inschrijving. Na het invullen van de vragen en het accepteren van het reglement kunt u het formulier versturen en wordt u doorverwezen naar de betaal opties van het inschrijfgeld. De inschrijving is pas afgerond als ook het inschrijfgeld betaald is. Uw definitieve inschrijving wordt per e-mail aan u bevestigd. Krijgt u geen e-mail of twijfelt u aan de inschrijving neem dan contact op met Stichting Hippisch Comité Kempenland. Uiteraard worden uw gegevens alleen voor intern gebruik opgeslagen en niet aan derden verstrekt.

Hoofdrally

De Eersel – Postel rally is altijd een rally geweest van de markt in Eersel naar de abdij in Postel en weer terug. Ook wel de Dakar onder de paarden rally’s.  Onderweg komen de deelnemers foefen tegen die opgelost moeten worden, tijdcontroles voor de optimale tijd en rust pauzes met versnaperingen. Door het juist oplossen van de foefen en het rijden van de optimale tijd kan je mee strijden voor de eerste prijs en vereeuwigd worden op de wissel bokaal.

Rubriek Equipes

In de rubriek equipes doe je mee te paard/pony. Een equipe bestaat altijd uit een koppel onder de man, dus twee paarden en twee personen. Inschrijving voor de rubriek Equipe senioren kan vanaf 18 jaar. Rubriek Junioren van 14 tot 18 jaar.

Het inschrijfgeld Equipe per persoon:

  • € 10,00 p.p. voor Senioren
  • € 10,00 p.p. voor Junioren
Rubriek Aanspanningen

In de rubriek aanspanningen kan je meedoen met ‘n aanspanning. Dit kan een enkel span zijn maar ook een twee span of meer. De aanspanningen zijn verdeeld in drie sub rubrieken. Warmbloed paarden, Koudbloed paarden met een snelheid van 9 Km/h en Koudbloed paarden met een snelheid van 7.5 km/h. Je kan kiezen om met 2 of 3 personen op een aanspanning te gaan.

Het inschrijfgeld Aanspanning per persoon op de aanspanning:

  • € 10,00 p.p.

Alternatieve Routes

Om meer mensen te laten genieten van de mooie natuur tussen Eersel en Postel hebben we alternatieve rubrieken voor iemand die niet mee kan doen met de hoofdrally. Misschien is de route voor jou te lang, heb je geen zin in foefen, ben je nog te jong of heb je geen partner die mee kan rijden. Deze rubrieken doen niet mee voor de overall rally winnaar maar er zijn wel aangepaste prijzen.

Rubriek Jeugd

Speciaal voor de jonge beginnende ruiters hebben we een extra rubriek toegevoegd. De afstand van de route is de helft van de hoofdrally. Deze zal niet helemaal tot aan de abdij in Postel zijn maar tot aan het eerste rustpunt en weer terug naar de markt in Eersel. Onderweg kom je foefen tegen die je op kunt lossen. De junioren route mag vereden worden vanaf een leeftijd van 8 jaar. Je vormt een team met een of twee vrienden of vriendinnen te paard. Onder de 14 jaar is het verplicht om een begeleider mee te nemen op de fiets die minimaal 18 jaar oud is.

Het inschrijfgeld Jeugd route:

  • €   5,00 p.p. tot 14 jaar
  • € 10,00 p.p. vanaf 14 jaar
Rubriek Recreanten

Wel genieten van de natuur in de kempen en de mooie Eersel Postel rally maar geen zin om te puzzelen? Dan kan je mee doen met de recreanten route. De route gaat net als de hoofd route van de markt in Eersel naar Postel en weer terug. De route is wat korter en door dat er geen foefen in zitten heb je een directere weg naar Postel. Navigeren gaat zo veel mogelijk via de knooppunten route in de Kempen. Tijdens de route komt u natuurlijk wel langs de rustpunten en ervaart u de geweldige sfeer van de rally. Inschrijven kan per koppel.

Het inschrijfgeld Recreanten route:

  • € 10,00 p.p.
Rubriek Bike&Ride

Wil je mee doen met de Eersel Postel rally maar heb je niemand om een equipe te vormen of wil je met je vriend, vriendin, vader of moeder rijden die niet kan paardrijden? Dan is de Bike&Ride iets voor jullie. Je vormt de equipe door iemand op het paard en iemand op de fiets. Beide doe je volledig mee met de rally. Je rijd dus ook de volledige hoofd route met foefen en tijd controles en samen strijd je voor de eerste plaats.

Het inschrijfgeld Junioren:

  • € 10,00 p.p.

Reglement

Tot slot geldt dat inschrijven voor en deelnemen aan de hippische rally Eersel-Postel betekent dat u zich akkoord verklaart met de inhoud van de Reglementen. Door op deze link te klikken kunt u het Reglement inzien.

Met vriendelijke groet,

STICHTING HIPPISCH COMITÉ KEMPENLAND

ACTUEEL

Start typing and press Enter to search