Eersel Postel rally 2020 afgelast

Door Maud

Ieder jaar op de tweede zondag van oktober wordt de hippische rally Eersel Postel verreden.
Dit jaar zou de rally voor de 57e keer verreden worden.
Helaas hebben wij als bestuur van de Eersel Postel rally het besluit moeten nemen om de rally in verband met de verspreiding van het corona virus in 2020 niet door te laten gaan.

Tot op heden zijn alle grote vergunningplichtige evenementen, zo ook de Eersel Postel Rally, tot nader bericht verboden.
Tot 1 september verwachten wij hier ook niet meer duidelijkheid in te krijgen.

De Eersel Postel rally is een unieke rally door zijn grens overschrijdende route naar Postel (Belgie).
We gaan over de markt in Eersel en zijn te gast op de Abdij in Postel. Dit betekent dat wij niet alleen met nationale en lokale regels te maken hebben. Maar dat ook de regels in België en de Abdij in Postel in acht genomen moeten worden. Dit in combinatie met onze groot aantal vrijwilligers, EHBO, jury, lokale veiligheidsinstanties en altijd enthousiaste publiek dat de rally bezoekt, brengen op dit moment te veel risico met zich mee.

Het doet ons pijn om de rally van 2020 af te moeten lassen.
Als organisatie waren wij al volop bezig met vernieuwingen voor de rally. Wij gaan ervan uit dat we op de tweede zondag van oktober in 2021 gewoon weer van start kunnen gaan. Wij als organisatie zitten niet stil en gaan vol energie door met de voorbereidingen voor volgend jaar.
We gaan u de komende maanden meenemen in de veranderingen voor 2021.

Het Hippisch Comité Kempenland

Start typing and press Enter to search