Startposities 2019

Door Maud

Beste Deelnemers aan de 56e Eersel –Postel rally

De startposities en tijden zijn bekend. U dient u het startnummer af te halen op de rally dag op het Mortelveld aan de Kuilenhurk te Eersel. Bij de start dient u op tijd aanwezig te zijn en de startnummers moeten zichtbaar zijn aangebracht. Voordat u start zal er een veterinaire controle plaatsvinden. Download van de lijst start automatisch na klikken op onderstaande button.

 

Er is op het evenemententerrein (Mortelveld) een tent geplaatst waar u, voordat u begint met opzadelen of aanspannen, uw startnummers kunt ophalen. Naast de nummers die aan u worden overhandigd, ontvangt u tevens tie-wrap’s als bevestigingsmateriaal.
Vanwege het feit dat u op de rally dag zelf nog de startnummers moet ophalen, adviseren wij u tijdig aanwezig te zijn.
De startnummers kunt u op de rally dag vanaf 8.00 uur afhalen.
Om vertraging tijdens het starten te voorkomen verzoeken wij alle deelnemers om op het tijdstip van 09:30 uur gereed te zijn voor de start.

Zoals u weet, zal ’s avonds om 19.30 uur de prijsuitreiking van de hippische rally plaatsvinden in Sociaal Cultureel Centrum De Muzenval , Dijk 7 te Eersel. U bent hierbij van harte welkom!

Tot slot geldt dat deelnemen aan de hippische rally Eersel-Postel betekent dat u zich akkoord verklaart met de inhoud van de Reglementen. Daarnaast dient u zich tijdens het rijden van de rally te houden aan artikel 8 van de Wegenverkeerswet 1994 en is rijden onder alcohol derhalve niet toegestaan.

Wij wensen u alvast een mooie rally toe.
Met vriendelijke groet,

STICHTING HIPPISCH COMITÉ KEMPENLAND

Start typing and press Enter to search