INSCHRIJVEN

Beste ruitervrienden,

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de hippische rally Eersel-Postel-Eersel op de tweede zondag van oktober. Via onderstaande link komt u direct op de webpagina waar u zich kunt inschrijven voor de rally.

Tijdig inschrijven

De inschrijving is ieder jaar geopend vanaf 15 september tot uiterlijk de EERSTE zondag van oktober. Houdt onze Facebook pagina in de gaten voor mededelingen hierover of uiteraard deze site waar we ook de aankondiging zullen plaatsen dat de inschrijving geopend is. Indien u uw email adres achterlaat (onder aan deze pagina) voor de nieuwsbrief zult u ook een email ontvangen op het moment dat de inschrijving geopend is.

Digitaal stappenplan

Zoals u zult zien, dient u verschillende stappen te doorlopen alvorens de inschrijving definitief is. Deze stappen worden bovenaan de webpagina weergegeven (Gegevens -> Combinaties -> Overzicht -> Betalen -> Bevestiging).
Van belang om te weten is dat u op één naam meerdere inschrijvingen kunt verrichten. Om deze reden dient u bij de stap ‘Combinaties’, nadat u de gegevens heeft ingevuld, op de knop ‘toevoegen’ te drukken en vervolgens bovenaan op de knop ‘Overzicht’ waar u de inschrijving kunt controleren.

Tot slot dient u het inschrijfgeld direct te voldoen middels een betaalwijze die u zelf kunt kiezen. Uw definitieve inschrijving wordt per e-mail aan u bevestigd. Uiteraard worden uw gegevens alleen voor intern gebruik opgeslagen en niet aan derden verstrekt.

Het inschrijfgeld:

  • € 29,50 voor een Equipe
  • € 39,50 voor een Aanspanning

De inschrijvingstermijn sluit op de eerste zondag van oktober.

De startnummers worden op de rallydag zelf op het Mortelveld uitgereikt.

Reglement

Tot slot geldt dat inschrijven voor en deelnemen aan de hippische rally Eersel-Postel betekent dat u zich akkoord verklaart met de inhoud van de Reglementen. Door op deze link te klikken kunt u het Reglement inzien.

De reden dat het bestuur van het Hippisch Comité Kempenland heeft gekozen voor online inschrijving, heeft te maken met het feit dat op deze manier kosten worden bespaard.

Met vriendelijke groet,

STICHTING HIPPISCH COMITÉ KEMPENLAND

ACTUEEL

Start typing and press Enter to search